Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος εςίναι ο νέος προπονητής του Ιάσονα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Ο 28χρονος τεχνικός έχει δουλέψει στις Ακαδημίες της Ληντς Γιουνάιτεντ, αλλά και στον Ολυμπιακό ως αναλυτής. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου…

<< Κάποια στιγμή ο Ιάσονας έπρεπε να κάνει την αρχή,έπρεπε να κάνει αυτό που πρεσβεύει,αυτό που μια ερασιτεχνική ομάδα επιβάλλεται και είναι επιτακτικό να φέρνει εις πέρας κάθε χρόνο.

Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, στήριξη στους νέους και ταλαντούχους αθλητές, συνθήκες και πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης που κυρίως θα σου αρέσει να είσαι μέλος και θα είναι η αρχή της προσπάθειας σου για κάτι καλύτερο.

Επικεφαλής της νέας προσπάθειας θα είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος 28 χρονών , ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν στα τμήματα υποδομής της LEEDS UNITED ενώ έχει διατελέσει και μέλος στο προπονητικό team της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως αναλυτής το 2016-2017.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πλάνο του συλλόγου μας, ένα φιλόδοξο και μεγαλόπνοο PROJECT στηριζόμενο στα νέα παιδιά, με μεγάλο στόχο η ομάδα μας κάποια στιγμή να αποτελείται από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ