Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μπορεί να πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο Κύπελλο ΕΠΣΑ και στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αθήνας, ωστόσο, οι απουσίες στοίχησαν στην ΑΕ Περιστερίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σκαρπέλης έχασε 7 ποδοσφαιριστές. Κάποιους με προβλήματα τραυματισμών, κάποιους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έναν διότι τον κάλεσε η «Μαμά Πατρίδα».

Τραυματίες είναι οι Δημήτρης Μούρτζης (χιαστούς), Νίκος Γαζεπίδης (σπασπένο χέρι), Στέλιος Σφακιωτάκης (διάστρεμμα), Τάσος Ξούρας (ραγισμένα πλευρά) και Γιώργος Αγγελόπουλος (τενοντίτιδα).

Ο νεαρός τεχνικός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» υποστήριξε πως «πιστεύω ότι στη συνέχεια θα ξανά έχουμε την εικόνα που είχαμε στην αρχή με καλή απόδοση και με νικηφόρα αποτελέσματα».

Στα μεταγραφικά η ΑΕ Περιστερίου απέκτησε: τον κεντρικό αμυντικό Στέλιο Σφακιωτακη  23 χρόνων από τον Πήγασο Κρήτης, τον αμυντικό χαφ Αλέξανδρο Γουναρίδη 16 χρόνων από τον Αίμο Πετρούπολης, τον ακραίο αμυντικό Νίκο Γουναρίδη 16 χρόνων από τον Αίμο Πετρούπολη και τον ακραίο αμυντικό Διονύση Νάστο 21 χρόνων από τον Απόλλωνα Περιστερίου.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ