Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Οι Τράχωνες νίκησαν τον ΑΟ Περιστερίου, αλλά ο τραυματισμός του Ζαφειράτου ήταν το επίκεντρο

Οι Τράχωνες νίκησαν τον ΑΟ Περιστερίου με 2-1 αλλά τα φώτα έπεσαν στον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Ζαφειράτου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και όσα αναγράφει ο διαιτητής:

Στο 33′ διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι καθώς μετά από διεκδίκηση της μπάλας ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, Ζαφειράτος Γιώργος έπεσε στο έδαφος ενώ είχε πηδήξει στον αέρα και έσκασε με το κεφάλι και τον ώμο. Ο ιατρός του αγώνα εισήλθε αμέσως για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο. Με την πρώτη του εκτίμηση να αναφέρει πιθανή κάκωση αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, άρθρωση οστών ωμικής ζώνης και διάσειση. Πραγματοποιήθηκε ακινητοποίηση ΑΜΕΣΑ με άκαμπτο αυχενικό κολάρο. Κατόπιν ενημέρωσε ότι πρέπει να μείνει ακινητοποιημένος στο σημείο του συμβάντος και να κληθεί το ΕΚΑΒ άμεσα. Τοποθετήθηκε ισοθερμική κουβέρτα και ελήφθησαν ζωτικά σημεία: κορεσμός, 97′, Αρτηριακός σφυγμός μεταξύ 65 και 95. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σημείο για 40′ ώσπου να φθάσει το ΕΚΑΒ και να τον παραλάβει. Κατόπιν αυτού η συνολική διακοπή του αγώνα ήταν 45’. Έπειτα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Καραγιάννης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Γεωργακόπουλο στο 57′ με πέναλτι να κάνει το 1-1 και τον Δημογιάννη στο 62′ με νέο πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης, Στεφανής (62′ Χριστακόπουλος), Γιατράς, Πρόι, Τσιουρής, Κούτρας, Πλούμης (71′ Φωστέρης), Δημογιάννης, Καραγιάννης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπακοδήμος, Τρόκα, Μπούζας Ι., Διονυσόπουλος, Λάχας, Κούτρης (56′ Ζαφειράτος Α.), Δημητρίου Ζαφειράτος Γ. (33′ λ.τρ. Ζιάμπρας), Κατσίκης (71′ Στασινόπουλος), Ρίζος, Γεωργακόπουλος,

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ