Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ορφέας: «Άλλο ένα βήμα για την άρση των λογαριασμών του Πανιωνίου»

Η Συμμετοχική – Εθελοντική ομάδα για τον Πανιώνιο «Ορφέας» ανακοίνωσε ότι ήρθε σε ακόμα ένα διακανονισμό οφειλών για την απελευθέρωση των λογαριασμών του Πανιωνίου.

Η Συμμετοχική – Εθελοντική ομάδα για τον Πανιώνιο «Ορφέας», στο πλαίσιο των επαφών που κάνει με τους πιστωτές του Συλλόγου (και τελικό σκοπό την άρση των λογαριασμών του Πανιωνίου) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά το διακανονισμό του σκέπαστρου (εταιρία Γατζούλα) πέτυχε ακόμα τρείς συμφωνίες με εταιρίες παροχής ενέργειας οι οποίες αποτελούν πλέον χρέη διακανονισμένα και άρα αίρεται η δέσμευση των λογαριασμών από την πλευρά των εταιριών αυτών.

Αυτές οι οφειλές (€27.000, €36.000, €12.800), που δεν είχαν διακανονιστεί ποτέ άλλοτε, προστέθηκαν πάνω σε παλιότερες με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ο Σύλλογος να χάσει την παροχή ρεύματός του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είχαν ξαναγίνει προσπάθειες να διακανονιστεί το χρέος στο παρελθόν, ωστόσο δεν είχε τηρηθεί η συμφωνία (από πλευράς Πανιωνίου) γεγονός που είχε δημιουργήσει άσχημο πιστωτικό προφιλ για τον Σύλλογο.

Τελικώς, με επαφές ανθρώπων της ομάδας και διαβεβαίωση ότι ο Σύλλογος θα τηρήσει την συμφωνία, οι εταιρίες δέχτηκαν νέο διακανονισμό και νέο συμβόλαιο παροχής με αρκετά πιο επωφελείς όρους, οι οποίοι τηρούνται ήδη εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι υποθέσεις σιγά σιγά τακτοποιούνται και ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα καλά νέα για τον Σύλλογο.

One step at a time ..

Υ.Γ. Διπλό την Κυριακή Πανιωνάρα!

Κάνουν Νέα Σμύρνη το Ρουφ οι Πάνθηρες

Σε έναν αγώνα που θα καθορίσει τον πρωτοπόρο του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Πανιώνιος θα πάει στο Ρουφ μαζί με τον κόσμο του.

Οι διοικήσεις και των δύο ομάδων μετά από συνεννόηση που έκαναν αποφάσισαν οι γηπεδούχοι να ανοίξουν μια ξεχωριστή θύρα μόνο για τους φιλάθλους του Ιστορικού.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ