Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ERASITEXNES365: ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Εναν ακόμα χρόνο αγωνιστικής δράσης έχει ο Περικλής Μητρόπουλος. Ο αρχηγός της Κηφισιάς 2010, ο οποίος πήρε για μια ακόμη φορά τον συγκεκριμένο τίτλο με ψηφοφορία και μάλιστα παμψηφεί μιλάει στους Erasitexnes365.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας του, τους στόχους, αλλά και τον κορονοϊό που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Πως αντιμετωπιζεις την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στη ζωή σου αλλά και ως ποδοσφαιριστης;

«Δυστυχώς η ζωή μας και η καθημερινότητά μας μαστίζεται πλέον από μια πρωτόγνωρη κατάσταση για ολους. Ο επικίνδυνος αυτός ιός που κυκλοφορεί ανάμεσα μας έχει επηρεάσει σημαντικά τη ζωή όλων των ανθρώπων. Προσωπικά λειτουργώ με ψυχραιμία, χωρίς πανικό και με υπομονή στην αντιμετώπιση της επιδημίας. Οσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, προσπαθώ ατομικά πλέον, με καθημερινές προπονήσεις και γυμναστική να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση έτσι ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είμαι στη καλύτερη κατάσταση που μπορώ».

Η μέχρι τώρα πορεία της Κηφισίας 2010 είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Που οφείλεται αυτό;

«Προφανώς και έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι πως παρέμεινε ο βασικός κορμός απ τη περσινή χρονιά. Με λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες έχουμε δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο το οποίο προσπαθεί να παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό και σκοπός μας φέτος είναι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Μίλησε μας για τον προπονητή Βασίλη Νταρλα. Τι έχετε κερδίσει από αυτόν και τι ζητάει αυτός από εσάς;

«Προσωπικά είχα αποθημένο να δουλέψω και να συνεργαστώ με το συγκεκριμένο προπονητή, καθώς εκτιμώ τη φιλοσοφία του και το τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Οι προπονήσεις γίνονται κάτω από υψηλή ένταση. Προσπαθεί να κερδίζει το 101% του κάθε ποδοσφαιριστή και δημιουργεί την ανυπομονησία στον καθέναν για το κυριακάτικο παιχνίδι και τη νίκη».

Μίλησέ μας για τον όμιλο που βρίσκεστε και αν έχεις ξεχωρίσει κάποιες ομάδες;

«Ο φετινός όμιλος στον οποίο συμμετέχουμε είναι πολύ ιδιαίτερος και συνάμα απαιτητικός. Απαρτίζεται από ομάδες οι οποίες θέλουν να είναι πρωταγωνίστριες και πραγματικά θεωρώ ότι και τα 28 παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Ακόμα είναι αρχή και πολύ νωρίς για να ξεχωρίσω κάποια ομάδα».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Κηφισιας 2010 και ποιος ο δικός σου;

«Στόχος της φετινής Κηφισιάς 2010 είναι να κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παίξει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και να καταφέρει να τερματίσει σο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Ο τίτλος του προσωπικού μου στόχου είναι: ”Όλα τα ωραια κάποια στιγμή τελειώνουν”. Ηλικιακά μου απομένει άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά, είναι αρκετά στενάχωρο. Εύχομαι όμως να είμαι υγιής μέχρι το τέλος. Να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ να εκπληρώσει τους στόχους της και οι καταστάσεις να με αφήσουν να ολοκληρώσω την καριέρα μου με όμορφο και φυσιολογικό τρόπο».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ