Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ Η ΑΘΗΝΑ’Ι’ΔΑ, 3-2 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΑ ΤΑΤΑΥΛΑ

Σε ένα καταπληκτικό ματς με συναρπαστική εξέλιξη και συγκλονιστικό φινάλε, η Αθηνα’ί’δα δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα νίκησε τα Ταταύλα με 3-2 και επέστρεψε στις νίκες.

Εφτασε έτσι τους 25 βαθμούς, ενώ τα Ταταύλα έμειναν στους 19.

Η Αθηνα’ί’δα ε’ιχε την πρωτοβουλία από την αρχή του ματς και έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τα Ταταύλα κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκαν  στο 34′ όταν ο Νταλιαπές έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Η πίεση της Αθηνα’ί’δας συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος και τελικά στο 72′ ο Ντιντίφας ισοφάρισε σε 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που πολύ γρήγορα έφτασαν στην ανατροπή όταν στο 75′ ο Κωστάλας έκανε το 2-1. Και ενώ το ματς φαινόταν να έχει κριθεί, στο 85′ τα Ταταύλα κέρδισαν πέναλτι με τον Χασιώτη να ευστοχεί και να κάνει το 2-2. Οι παίχτες του Θανάση Γάκη όμως έδειξαν πως ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη νίκη να φύγει από τα χέρια τους, και στο 90′ ο Ντιντίφας με το 20 προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 3-2.

ΑΘΗΝΑ’Ι’ΔΑ: Σαπάτης, Σκα’ι’λίδης, Τουμαζάτος (79′ Μπαρμπαδήμος), Δουδουμόπουλος, Χρονόπουλος, Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Ντατσιονάκης, Λέκκας (69′ Βαγγελής), Κορφιάτης (59′ Κωστάλας), Βενέτι.

ΤΑΤΑΥΛΑ:Ράμμος, Λουμίδης Αλ., Κορνάρος, Γιαννόπουλος, Παπαδάκης, Λουμίδης Αν. (46′ Γαλούζης), Νταλιαπές, Χασιώτης, Τρυγωνάκης, Καλογερόπουλος, Ισραελ.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ