Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, 3-2 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Σε έν ασυγκλονιστικό ματς με εκπληκτικό φινάλε, ο Ηρακλής Περιστερίου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να νικήσει τον Αγιο Δημήτριο με 3-2.

Ετσι, η ομάδα του Ανδρέα Νάστου με 13 βαθμούς ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Αστέρα Εξαρχείων, ενώ ο Αγιος Δημήτριος με 9 βαθμούς ισοβαθμεί με τον ΠΟΨ στην 10η θέση.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 49′ με τον Μπαξεβάνη να κάνει το 0-1. Στο 61΄ο Καρακωνσταντής ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 72′ και πάλι ο Μπαξεβάνης έβαλε μπροστά τον Αγιο Δημήτριο κάνοντας το 1-2. Στο 84′ ο Μουράτης ισοφάρισε και πάλι σε 2-2, και τελικά στο 90+2′  Γιώτης έκανε το τελικό 3-2.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαβασιλείου, Δρουγουνάκης (46′ Καρακωνσταντής), Μπαλούτσος, Ασφής, Γιαννακόπουλος, Σιώλος, Γιώτης, Ζα’ι’μι, Ζαγκοβάς (69′ Πιπέρι), Βαρδαραμάτος (46′ Μουράτης), Μαύρος (80′ Καστιγάκης).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαχριστόπουλος, Μπαγκντασαριάν, Τζινευράκης (63′ Δαλκαφούκης), Αδαμίδης, Σκόνδρας, Μπαξεβάνης, Αρώνης, Καρτσιώλας, Νικολάου, Κυριακάκης, Μαυρέλης (51′ Σιάνη).

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ