Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το ιδανικό για μία ομάδα είναι να υπάρχει σωστή χημεία μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών και των πιό έμπειρων που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αυτό ακριβώς συνβαίνει φέτος και στον ΑΟ Περιστερίου, όπου αγωνίζονται πολλοί νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιοι έμπειροι που βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό τους νεαρούς και τους βοηθάνε να γίνουν καλύτεροι.

Ενα κλασσικό τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Παναγιώτης Καραχάλιος. Ο έμπειρος επιθετικός με πλούσια θητεία και σε επαγγελματικές κατηγορίες, αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά του συλλόγου τόσο με την αγωνιστική του συμπεριφορά, όσο και με τηη γενικότερη παρουσία του.

Ο Παναγιώτης Καραχάλιος μίλησε στους Erasitexnes365 και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η επιλογή μου να έρθω στον ΑΟ Περιστερίου με δικαίωσε απόλυτα. Τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει, με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Αναστασόπουλο και τη διοίκηση να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους για να είναι η ομάδα όπως πρέπει, ενώ και ο κόουτς Αλβέρτος Παπαδάκης έχει καταφέρει να <<παντρέψει>> το ταλέντο που υπάρχει άφθονο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την εμπειρία που υπάρχει σε εμάς τους παλιότερους. Ολα τα παραπάνω έχουν συντελέσει έτσι ώστε να υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για όλα τα νεαρά παιδιά που έχω σαν συμπαίκτες, και από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να τα βοηθήσω. Υπάρχουν πολλά σπουδαία ταλέντα στην ομάδα, και πιστεύω πως αξίζει να έρθουν οι άνθρωποι των μεγάλων ομάδων να ρίξουν μια ματιά στον ΑΟ Περιστερίου, αφού πολλά από τα παιδιά της ομάδας έχουν όλα τα φόντα να κάνουν σπουδαία καριέρα.>>

 

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ