Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Αρη Πετρούπολης υπέβαλλε ο Δημήτρης Χατζήπαπας.

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Αρη Πετρούπολης υπέβαλλε ο Δημήτρης Χατζήπαπας.

Τους λόγους έκανε γνωστούς ο ίδιος με γραπτή δήλωση του…
” Θα ήθελα με την παρακάτω δήλωση να κάνω γνωστό πως προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην θέση του προέδρου στον αγαπημένο μας ΑΡΗ.
Υπηρέτησα με πολλή δουλειά και αγάπη την ομάδα μας εδώ και τέσσερα χρόνια από όλα τα πόστα, θέλοντας και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην αναγέννησή της, ώστε να την δούμε εκεί που της αρμόζει. Ανέλαβα την τεράστια ευθύνη το καλοκαίρι να ηγηθώ της συγκρότησης μιας νέας ομάδας και γνώριζα από την αρχή τις δυσκολίες αυτης της προσπάθειας.Υστερα λοιπόν από πέντε μήνες και ενω η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο σε σχέση με το στόχο που είχαμε ορίσει στην αρχή της σεζόν έλαβα αυτήν την απόφαση αφού αδυνατώ πλέον να σηκώσω το βάρος των υποχρεωσων του συλλόγου αφού οι βοήθειες που έλαβα ήταν ελάχιστες μπροστά σε αυτές που μου είχαν υποσχεθεί πριν αναλάβω. Παραμένω κοντά στο σύλλογο και θα βοηθήσω το υπόλοιπο ΔΣ ώστε να λειτουργήσει ο σύλλογος αρμονικά όπως λειτούργησε από το καλοκαίρι έως σήμερα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, τους συνεργάτες μου που με ατέλειωτες ώρες δουλειάς έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την μέχρι τώρα πορεία αλλά φυσικά το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Μετά τιμής,
Χατζήπαπας Δημήτριος ».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ