Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Μικρασιατικού υπέβαλλε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αναγνώστου, με αφορμή τα γεγονότα της Πετρούπολης.

Αναλυτικά η επιστολή του…

Την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της Πετρούπολης, με την επίθεση κουκουλοφόρων γνωστοποίησε με επιστολή του ο Δημήτρης Αναγνώστου.

Στην επιστολή του-ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΟ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Του Δημήτριου Αναγνώστου, Προέδρου ΔΣ του σωματείου Μικρασιατικός Α.Ο.

Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού μας συλλόγου, του Μικρασιατικού. Γνωρίζετε ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και ότι αυτή η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη για μένα, αφού επί πολλά έτη η ζωή και καθημερινότητά μου, ήταν συνυφασμένη με τον Μικρασιατικό και την πάλη που δίνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, η ηθική μου, οι αξίες που πρεσβεύω και εσχάτως το ένστικτό μου για αυτοσυντήρηση, με αναγκάζουν και δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ.

Τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο Αλκυών της Πετρούπολης την Κυριακή 3-2-2019, στα οποία όχι μόνο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, αλλά και εν τοις πράγμασι θύμα, αφού δέχθηκα επίθεση και τραυματίστηκα από άγνωστους δράστες, μου προκάλεσαν αηδία, αποτροπιασμό και απέχθεια σε καθετί που σχετίζεται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι εικόνες με κουκουλοφόρους να με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, να με υβρίζουν και να με απειλούν διαδραματίζονται διαρκώς σαν κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου και δεν θα είναι εύκολο να ξεχαστούν, ειδικά στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να επαναληφθούν. Ανέκαθεν ήμουν ένας φιλήσυχος και φιλειρηνικός άνθρωπος και αυτά τα περιστατικά δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής και τα πιστεύω μου, κάνοντάς με να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορώ να προσφέρω κάτι άλλο στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες στιγμές και τους ωραίους και μεγάλους αγώνες που δώσαμε.

Αθήνα, 5-2-2019

Δημήτριος Αναγνώστου».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ