Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΝΑΣΤΟΣ ΑΝΤΙ ΧΛΟΨΙΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡ.

Ο Ανδρέας Ναστός είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή Περιστερίου αντί του Πασχάλη Χλοψιούδη με τον οποίο λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την ομάδα.

 

Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με τον σύλλογο του Περιστερίου και μετά την επιτυχημένη πορεία ανόδου της ομάδας, ο Χλοψιούδης φαίνεται ότι πληρώνει το “μάρμαρο” των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

 

Η διοίκηση αποφάσισε ότι η αλλαγή προπονητή θα επιφέρει και αλλαγή του κλίματος στην ομάδα και προχώρησε στη συμφωνία με τον Ανδρέα Νάστο που αναμένεται να κάνει σήμερα (Τετάρτη 6/2) την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Ο Νάστος τη φετινή σεζόν ξεκίνησε ως προπονητής του Άρη Πετρούπολης. Έκατσε στον πάγκο της ομάδας για τέσσερις αγώνες έχοντας δύο νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Θεωρείται ιδανικός προπονητής για να κοουτσάρει νεαρούς παίκτες και να αναδεικνύει νέα ταλέντα. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας και του  εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

 

Παράλληλα αλλαγή είχαμε και στον πάγκο της Κ18 όπου προπονητής ήταν επίσης ο Πασχάλης Χλοψιούδης. Έτσι πιθανότατα νέος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Λιβαθηνός.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ