Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΑΝΟ…

Η πιό δύσκολη στιγμή στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή έφδτασε για τον Μιχάλη Σπανό, που την Κυριακή <<κρεμάει>> τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο αρχηγός της Ελευθερούπολης που είναι ένας από τους πιό σημαντικούς ποδοσφαιριστές, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον αγώνα της Ελευθερούπολης με την ΑΕ Μεταμόρφωσης, την Κυριακή στις 5 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Η Ελευθερούπολη με μια πολύ όμορφη ανακοίνωση αποχαιρετάει τον Μιχάλη Σπανό. Αναλυτικά…

<< Ο Αρχηγός της Α.Ε Ελευθερούπολης Μιχάλης Σπανός “κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια” και επισήμως.

Έφτασε δυστυχώς η ώρα για τον πολύπειρο αρχηγό της Α.Ε Ελευθερούπολης Μιχάλη Σπανό να “κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια” και να “αποσυρθεί’ από την ενεργό δράση. Το τελευταίο του παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και ώρα 17:00 με αντίπαλο την Α.Ε Μεταμόρφωσης.

Εκεί θα βρίσκονται όλοι κοντά του. Φίλοι του ποδοσφαίρου, συναθλητές, αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και η οικογένεια της Α.Ε Ελευθερούπολης για να τιμήσει τον Αρχηγό της, για την δίχρονη προσφορά του στο σύλλογο αλλά και την πλούσια προσφορά του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο έμπειρος Μακεδόνας κεντρικός αμυντικός, μίας και γεννήθηκε στην πανέμορφη Φλώρινα, που με τον δυναμισμό του και την άψογη συμπεριφορά του κόσμησε τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αναμένεται μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, να αποχαιρετήσει όλους μας για τελευταία φορά μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δίνοντας την τελευταία του “ποδοσφαιρική παράσταση” .

Σε ευχαριστούμε πολύ !! Καλή συνέχεια Αρχηγέ…!! >>

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ