Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ

Πέντε ακόμη αγωνιστικές έμειναν για τη λήξη του πρωταθλήματος και στον Ποσειδώνα Γλυφάδα βρίσκονται άπαντες σε ετοιμότητα.

Οι παίκτες του Πέτρου Φυλακούρη καιροφυλακτούν για την κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί ώστε να αποκομίσουν κάθε τι θετικό που Θα κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.
Την προηγούμενη αγωνιστική θύμα του Ποσειδώνα έπεσε η Ελευθερούπολη και ο προπονητής της ομάδας της Γλυφάδας.

“Η ομάδα σήμερα έκανε εμφάνιση επιπέδου πρωταθλητισμού, ήταν πάρα πολύ σοβαρή. Μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι όπως και την περασμένη εβδομάδα με την κοψαχείλα και όταν προηγηθήκαμε με 2-0 είμαστε προσανατολισμένοι στο στόχο μας που ήταν μόνο η νίκη. Εκτός από αυτό δεν κερδίσαμε εύκολα όπως φαίνεται στο σκορ αλλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και ήμασταν πάρα πάρα πολύ αποτελεσματικοί καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και το σκορ μπορεί να ήταν και πιο μεγάλο αλλά όπως είπαμε σιγά – σιγά προσπαθούμε να βγάλουμε αυτά που κάνουμε όλο το χρόνο. Έχουμε κάποιες επιστροφές αλλά και κάποιες απώλειες παικτών. Με σοβαρότητα και πειθαρχία ευελπιστώ να πετύχουμε το στόχο μας”.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ