Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ, 2-0 ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ

Πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Χαλκηδονικός νίκησε το Δάσος Χα’ι’δαρίου με 2-0 και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο.

Ετσι παραμένει στην 2η θέση με 56 βαθμούς, ενώ το Δάσος με 19 βαθμούς ισοβαθμεί στην 10η θέση με τον Διαγόρα Αιγάλεω. Αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο των γηπεδούχων καθόταν ο Γιώργος Μαχειμάρης, αφού ο κόουτς της ομάδας Περικλής Παπαζαφειρόπουλος απουσίαζε λόγω σοβαρής προσωπικής υποχρέωσης.

Ο Χαλκηδονικός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2′ είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσούδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χύτας, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 24′ όταν ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε κλόρνερ και ο Γενιδογάν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 έγινε στο 28′ όταν ο Νίκα γύρισε τη μπάλα στον Τσούδη κι αυτός με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογά, Νίκα, Χαντζάρας, Σκέμπι, Χριστιανός, Αραπογιάννης (80′ Λαγός), Ράγιας (58′ Γρατσίας), Τσούδης (85′ Ντα’ι’φάς), Αντωνόπουλος, Χύτας (46′ Δημητρούλης).

ΔΑΣΟΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ: Κομεσάριος, Αλεξανδρής (80′ Παπαγιάννης), Μπούλης, Μούγιος, Κράιας, Παχατούρας (63′ Κουτσάχτης), Χεκιμίδης (63′ Πρασίνης Κ.), Στάθης, Μωρα’ί’της (46′ Λαδάς), Σιχαμίρης, Καρτσωνάκης.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ