Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 1-0 ΤΟΝ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Εφτάψυχο αποδεικνύεται το Χαλάνδρι, που σε ένα αγώνα χωρίς αύριο νίκησε τον ΑΟ Περιστερίου με 1-0 και έμεινε ζωντανό στη μάχη της παραμονής.

Με τη νίκη αυτή το Χαλάνδρι είναι με 26 πόντους στην 15η θέση, με τον ΑΟ Περιστερίου να είναι μία θέση πιο πάνω και στους 28 πόντους.

Πλέον χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Λιοσίων εκτός έδρας και να μην κερδίσει ο ΑΟ Πειστερίου το Χα’ι’δάρι εντός ή να ηττηθεί ο Αγιαξ Ταύρου εκτός από το Ρουφ, για να καταφέρει να πάει σε μπαράζ. Μάλιστα, αν συμβούν και τα δύο ταυτόχρονα, εξασφαλίζει απευθείας την παραμονή του. Ο ΑΟ Περιστερίου θέλει νίκη για να σιγουρέψει πως δεν θα πέσει απευθείας, και να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 68′ ο Θύμιος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μολφέσης, Καρώνης, Στυλιανόπουλος, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Κανέλλος (59’ Θύμιος), Πατσιαβούρας (71’ Δημόπουλος), Κατσιούλης (88’ Γούλας), Βενάρδος.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Λέτσι (84’ Τσοπανάς), Μπαλαρίνης (74’ Σετελλάρι), Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας, Λειβαδάς, Ρίζος (79’ Ρέρρας), Κικούκου (63’ Ζιάμπρας), Νίκολι, Γεωργακόπουλος.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ