Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Η ΑΕΚ, 2-12 ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ (PICS)

Σαρωτική στο πέρασμά της η ΑΕΚ διέλυσε το Νέο Ικόνιο στο Πέραμα με 12-2, 9-1 στο ημίχρονο, και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα της ΑΕΚ ήταν εκρηκτικό. Στο 4′ με τον Αρτινό και τον Δελαπόρτα στο ίδιο λεπτό έκανε νωρίς – νωρίς το 0-2. Στο 5′ με τον Ηλιάδη η ΑΕΚ έκανε το 0-3 και στο 7′ με τον Γιώτη να πετυχαίνει το 0-4. Στο 9′ και 10′ ο Θανασάη έκανε το 0-6 κλείνοντας το πρώτο σαρωτικό δεκάλεπτο για τους φιλοξενούμενους. Στο 12′ ο Μάνος έκανε το 0-7. Ο Θανασάη στο 16′ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 0-8 και ο Ασημακόπουλος στο 18′ πέτυχε το 0-9. Το μόνο που κατάφερε το Νέο Ικόνιο στο πρώτο μέρος ήταν στο 19′ να μειώσει με τον Λιώση σε 1-9.
Το β’ μέρος ήταν τυπική διαδικασία για την ομάδα της ΑΕΚ η οποία πέτυχε αλλά 3 γκολ μέρους Θανασάη (25′, 36′, 37′)φτανοντας τα 6 προσωπικά του γκολ μειώνοντας την διαφορά από τον Φώτη του Μινώταυρου στα 2 γκολ και στην τελευταία μάχη θα κριθούν όλα για τον πρώτο σκόρερ. Το μόνο που κατάφερε το Νέο Ικόνιο είναι να πετύχει ένα γκολ στο 27′ με τον Γκότση και να γράψει το τελικό 2-12.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρουσσάκης, Ντζέλιας, Πουλέτσος

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ (ΖΑΧΟΣ): Κορακάκης, Μουντούρης, Κοντογεώργης, Κανέλλος, Χατζόπουλος Σ, Χατζόπουλος Α, Καρασάββας, Μαυραντώνης, Λιώσης, Γκότσης

ΑΕΚ (ΖΙΑΒΑΣ): Μπελτσίδης, Μάνος, Δελαπόρτας, Θανασάι, Ζιάκας, Ηλιάδης, Ασημακόπουλος, Ταρνανίδης, Αρτινός, Γιώτης, Δασκαλάκης, Θεοφίλου, Χριστόπουλος.

 

 

More in FUTSAL