
Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι Ίωνες Παλαιού Φαλήρου που επικράτησαν με 4-0 των Λεόντων εκτός έδρας, αποτέλεσμα που τους κρατά στη 2η θέση. Με τη νίκη τους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 36 βαθμούς σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχουν μόλις 4.
Στο 6′ ο Φερρατσάκου έκανε το 0-1, με τον Δημητρακόπουλο στο 32′ και τον Τσουκαλά στο 39′ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 65′ ο Γκέζος.
ΛΕΟΝΤΕΣ: Μπαρμπούρης, Αντωνόπουλος, Απαλαγάκης, Χριστακόπουλος, Νικολακόπουλος (41′ Μορφίδης), Χριστοδούλου, Γώγος (46′ Χολέβας), Καλογερόπουλος, Πέππας (60′ Δαλαβίτσος), Γκοτζαμάνης (60′ Παπαηλίας), Παυλόπουλος (55′ Κοντοσώρος).
ΙΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Ζέζας, Ευγενίδης, Αργουδέλης, Νικήτας, Δημόπουλος (46′ Κουκουλάς), Παπαδόπουλος (46′ Νικολαΐδης), Παππάς (63′ Γκέζος), Χατζηανόγλου (66′ Χατζής), Τσουκαλάς, Δημητρακόπουλος, Φερρατσάκου (63′ Χίλιος).

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Τα μπαράζ αγώνων κατάταξης στην ΕΠΣΑ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην ΕΠΣΑ

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανιώνιος πέντε αστέρων

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ΑΕΚ νίκησε (37-26) τον ΑΣΕ Δούκα και τερμάτισε πρώτη!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Εθνικός σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά μέσα στο σπίτι του!

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!
