Ακολουθήστε μας

FUTSAL

“ΚΛΕΙΔΩΣΕ” ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ, 2-4 ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Χρυσή – νίκη πέτυχε ο Μινώταυρος απέναντι στην Ολυμπιάδα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής με 4-2 και εξασφάλισε θέση στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου για τα playoffs.

Το Α’ μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο με κάποιες χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες με την Ολυμπιάδα να είναι αυτή που στο 13′ με τον Φλώρο προηγήθηκε με 1-0. Στο 19′ ο Φώτης ισοφάρισε σε 1-1.

Το Β’ μέρος ξεκίνησε με τον Μινώταυρο να είναι σαφώς καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο
με τον Καρανταλή στο 23′ να κάνει το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 28′ ο Φλώρος ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα της Ολυμπιάδας. Στη συνέχεια ο Μινώταυρος πρωταγωνίστησε στον αγωνιστικό χώρο και με ένα γκολ στο 30′ με τον Φώτη και στο 32′ με τον Καβαλάρη να κάνει το 2-4 το οποίο θα είναι κάτι τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αδαμόπουλος, Μέντης, Χρονόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Στόλης, Θεμιστοκλέους, Τσίνας, Μαντούβαλος, Πάνου, Τρουλιτάκης, Ιωαννίδης Κατσούλας, Αλεξόπουλος, Στουπάθης, Φλώρος, Τσατσούλης.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Κεραμυδάς): Κοσμίδης, Φιλίππου, Φώτης, Καβαλάρης, Καρανταλής, Ασημακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Πασσαλής, Κουνίδης, Ρηνάκης, Πετράκης, Τσεμανάκης, Τσέβης, Τριφύλλης.

More in FUTSAL