Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για αρκετά μεγάλο διάστημα το «πολυβόλο» του Αλίμου, Χρήστος Βαρβαγιάννης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.

Μπορεί ο τραυματισμός του 28χρονου άσου της Α.Ε.Κ.Α. να είναι αρκετά σοβαρός, η ομάδα όμως είναι δίπλα του και τον στηρίζει συνεχώς.

Ο Βαρβαγιάννης αναδείχθηκε πέρσι δεύτερος σκόρερ στη Futsal League, κάτι που μαρτυρά ότι η απουσία του είναι μεγάλο πλήγμα τόσο για τον Άλιμο Futsal, όσο και για το πρωτάθλημα.

Οι Erasitexnes365 εύχονται στον Χρήστο Βαρβαγιάννη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατός!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς βρισκόμαστε  στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε  ότι ο παίκτης μας Βαρβαγιάννης Χρήστος υπέκυψε σε τραυματισμό ο οποίος θα μας τον στερήσει από το πρωτάθλημα και από το Κύπελο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η διάγνωση  ρήξη χιαστού στο δεξί του πόδι. Χθες έγινε επέμβαση επιτυχώς στο metropolitan νοσοκομείο.

Σίγουρα στην παρούσα στιγμή είναι για την ομάδα μας πλήγμα μεγάλο,

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Βαρβαγιάννης στέφθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Futsal league  για την περίοδο 2018-2019 .

Πιστεύουμε όμως  στις δυνατότητες μας αλλά και του προπονητή μας και ευελπιστούμε  ότι θα καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους μας.

Η πρόκληση πλέον με τον Χρήστο απών ( προς το παρόν ) είναι σίγουρα μεγαλύτερη ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ.

Ο προπονητής μας και οι παίκτες ευχόμαστε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ στον Χρήστο, διότι πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων μας.»

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

More in FUTSAL