Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Σε τέσσερις ακόμα μεταγραφές, τις οποίες συνδύασε με την επιστροφή των παικτών, προχώρησε η διοίκηση του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Μόνο καλά είναι τα νέα για τον Φωστήρα καθώς θα έχει πέντε «δικά του» παιδιά στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Στην ομάδα επιστρέφουν τέσσερις παίχτες που έχουν αγωνιστεί ξανά στον Φωστήρα είτε στις ακαδημίες, είτε στην ανδρική ομάδα, ενώ επεκτάθηκε και η συνεργασία με τον Τάσο Μίζιο. Οι παίκτες που επιστρέφουν στον Φωστήρα και θα αγωνιστούν ξανά τη σεζόν 2019/20 είναι ο Παύλος Τσαπικούνης, ο Βασίλης Γιαννούτσος, ο Αλέξης Μερτζανίδης και ο Αλέξης Κουρμπέτης.

 

Ο Παύλος Τσαπικούνης είναι 21 ετών και έχει αγωνιστεί τρία χρόνια στον Φωστήρα και ένα στον Θρίαμβο Αθηνών. Μετράει 76 συμμετοχές και 3 γκολ.

 

Ο 22χρονος Βασίλης Γιαννούτσος είναι τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Φωστήρα Ηλιούπολης, Βύρωνα και Αθηναϊκού. Στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ μετράει 69 εμφανίσεις.

 

Ο Αλέξης Μερτζανίδης είναι 20 χρονών και έχει παίξει τρία χρόνια στον Φωστήρα και ένα στον Προμηθέα. Έχει αγωνιστεί 34 φορές, ενώ έχει σκοράρει και ένα γκολ.

 

Ο 20χρονος Αλέξης Κουρμπέτης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Φωστήρα Ηλιούπολης, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Προμηθέα. Τα δύο αυτά χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ έχει αγωνιστεί 22 φορές σκοράροντας και 2 γκολ.

 

Η διοίκηση του Φωστήρα ανανέωσε, πέρα από τις μεταγραφές, τον 20χρονος Τάσο Μίζιο. Ο Μίζιος έπαιξε ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Φωστήρα, και θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του και τη νέα χρονιά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Λαύρα Αργυρούπολης, μετρώντας στο σύνολο 36 συμμετοχές και 1 γκολ.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ