Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ… ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 18:00 υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔΑ σε συνεργασία με τη διεύθυνση προεθνικών ομάδων Δυτικής Αττικής πραγματοποιείται το 2o online σεμινάριο με εξαιρετικούς ομιλητές, το οποίο είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 2° Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής που θα είναι ανοιχτό για όλους!

Σε αυτό το διάστημα της σεζόν με όλα αυτά που μπορεί να αντιμετωπίζουμε δεν χάνουμε την διάθεση μας και συνεχίζοντας να κάνουμε πράξη την αγάπη μας,την αλληλεγγύη και τον σεβασμό μας προς τους συνανθρώπους μας διοργανώνουμε για πρώτη φορά σε επίπεδο Προεθνικών Ομάδων Σεμινάριο με την συμμετοχή και εισηγήσεις 3 μεγάλων ΠΑΕ της Αθήνας

Ολυμπιακός (Λαζάρου Τάσος – Ρόγκας Χρήστος)

ΑΕΚ (Ορφανίδης Στέλιος)

Παναθηναϊκός (Μπέκας Βαγγέλης)

και την συμμετοχή ενός πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και Πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ  ώστε να απαντήσει live στις ερωτήσεις!

Ευχαριστούμε όλους σας πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας!

Θέλουμε κάθε μέρα να μπορούμε να μάθουμε κάτι καινούργιο αλλά και να μπορούμε να είμαστε υποστηρικτικοί και ενεργοί σε κάθε ενέργεια που μεταλαμπαδεύει την γνώση ΔΩΡΕΑΝ από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Σας καλούμε όλους Προπονητές – Παιδιά – Γονείς αλλά κάθε άνθρωπο που θέλει να πάρει γνώση από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρακολουθήσει το Σεμινάριο των Προεθνικών μας ομάδων της Δυτικής Αττικής.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ