Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήκωσε το Κύπελλο της ΕΠΣΔΑ ο Πανελευσινιακός

Κυπελλούχος ΕΠΣΔΑ είναι ο Πανελευσινιακός που επικράτησε του Εθνικού Περάματος με 2-0 στον τελικό της διοργάνωσης. Οι “σταχυοφόροι” πανηγύρισαν το δεύτερο κύπελλο της ΕΠΣΔΑ στην ιστορία τους.

Στο 60′ ο Αντωνακόπουλος μπήκε μες την περιοχή και από επίκαιρη θέση δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ. Εκμεταλλευόμενος το μομέντουμ, ο Πανελευσινιακός λίγα λεπτά αργότερα “καθάρισε” το ματς. Τέσσερα λεπτά ο Αντωνακόπουλος συνεργάστηκε στην περιοχή με τον Σεκούμπα, με τον ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα να κάνει το 2-0, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (Γιώργος Αδάκτυλος): Κολιάκης, Ζεϊνιτίδης(86′ Καλαμούτσος), Τζανέτος, Πουλικίδης, Παναηλίδης(46′ λ.τρ. Ανδριώτης), Μιχαηλίδης(72′ λ.τρ. Παπαδιώτης), Τσουτσάνης, Γεγές, Μανασίδης Αν., Κατσίκης(86′ Βασίλης), Γεωργιάδης(78′ Μανασίδης Ν.).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Νικολάκης, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Μπούσης(68′ Ξενοπανάγος), Αντωνακόπουλος(78′ Καραγιάννης), Μουσκάι(46′ Ερέρα), Τσακίρης(72′ Ταμπουρατζής), Λαζαρίδης(68′ Μαρής), Σεκούμπα.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ