Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Η ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Σε ένα ματς όπου το πάθος και η δύναμη ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Αγιος Δημήτριος έμειναν στο 0-0.

Αυτή η ισοπαλία στοίχισε την απώλεια της κορυφής στη Δάφνη που πλέον με 48 βαθμούς είναι 2η, ενώ ο Αγιος Δημήτριος με 37 βαθμούς είναι 4ος.

Πριν από τον αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση, αφού ο διαιτητής διαπίστωσε ελλείψεις σε κάποια δελτία του Αγιου Δημητρίου. Στη συνέχεια σύμφωνα με το φύλλο αγώνος ο πρόεδρος του Αγίου Δημητρίου κύριος Τζινευράκης απείλησε τους διαιτητές του αγώνα και χαρακτήρισε στημένους τον παρατηρητή και τον υπερπαρατηρητή, ενώ απώθησε και τον βοηθό.Τελικά ο διαιτητής φοβούμενος για τη σωματική ακεραιότητα τη δική του και των βοηθών, αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Λαχανάς, Κακαζής, Πάλλας, Καραβίδας, Κοθράς, Πυλαρινός, Μπεκατώρος, Βλαχάκης (54′ Κωνσταντινίδης), Μιρβελασβίλι (72′ Γιαννούλης), Ποζίδης, Καββαδίας (80′ Μπουμπάρης).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαχριστόπουλος, Γαλιμήτης, Νικολακόπουλος, Καρτσιώλας (59′ Μπαξεβάνης), Σκόνδρας, Ντούβλης, Τάγκαλος, Χαραλαμπόπουλος (73′ Αρώνης), Νικολάου (80′ Μαυρέλης), Κυριακάκης, Σιάννη.

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ