Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΚ! ΕΠΕΣΕ ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Γρηγορίου  στην Πετρούπολη, όπου ο δυνατός αέρας γκρέμισε πυλώνα φωτισμού , που έπεσε εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η ώρα ήταν 12:45 και στον αγωνιστικό χώρο προθερμαίνονταν οι ομάδες Κ-16 του Άτταλου και του Κρόνου Αθηνών που ήταν ορισμένος να αρχίσει στις 13:00.
Ευτυχώς οι νεαροί αθλητές βρίσκονταν μακριά από τον πυλώνα την ώρα που έπεσε προκαλώντας ζημιές στην περίφραξη του γηπέδου.

 

Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας αναβλήθηκε όπως αναβλήθηκαν και οι επόμενοι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Συνεργείο του δήμου κατέφθασε άμεσα στο γήπεδο και προχώρησε στην απομάκρυνση του πυλώνα.
Ο δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Σίμος επισήμανε πως άμεσα εντός της εβδομάδας θα προβούν σε αντικατάσταση του πυλώνα καθώς δεν μπορεί λόγω ύψους και βάρους να επιδιορθωθεί η ζημιά.

 

Να σημειωθεί ότι τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα του Άτταλου  η οποία φιλοξενείται στην Πετρούπολη λόγω έλλειψης γηπέδου στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας. Με αφορμή το ατύχημα ο σύλλογος της Νέα Φιλαδέλφειας τονίζει το πάγιο αίτημα του συλλόγου για δημιουργία σύγχρονου και ασφαλούς ποδοσφαιρικού γηπέδου για τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ