Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΧΩΝΕΣ, 5-1 ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Την παραμονή τους στην κατηγορία εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Τράχωνες, που παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο συνέτριψαν τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 5-1.

Ετσι, ανέβηκαν στη 10η θέση με 33 βαθμούς. Αντίθετα η Δάφνη, που βρίσκεται στην 14η θέση με 28 βαθμούς, δεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της, αφού ακόμη και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική το Παλαιό Φάληρο, θα πρέπει να περιμένει απώλεια του Αρη Πετρούπολης στο Χα’ι’δάρι με τον αδιάφορο πλέον βαθμολογικά Θρίαμβο για να σωθεί. Αλλιώς θα παίξει μπαράζ με τον 14ο του άλλου ομίλου.

Οι Τράχωνες προηγήθηκαν στο 19′ με τον Κιάφα, για να απαντήσει άμεσα η Δάφνη και να ισοφαρίσει στο 20′ με τον Σταθακόπουλο. Ο Σχουλλής στο 38′ έκανε το 2-1 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 2ο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, και στο 61′ ο Τσούκης έκανε το 3-1, ενώ στο 67′ ο Σχουλλής με το 2ο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 76′ ο Τζάης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Γιαννόπουλος, Δάρας (46′ Βουρλούμης), Προμπονάς, Στεργιάκος, Τσούκης, Σχουλλής, Κατσούλας, Μανωλιάδης (78′ Ζυγοκώστας), Τζάης (78′ Δημάκης), Δημογιάννης, Κιάφα (86′ Ρόκου).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Καβακλής, Πάλλας, Λυκουρόπουλος (56′ Γιατσάι), Πυλαρινός (46′ Σέχου), Μιχαλακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σταθακόπουλος, Ποζίδης (79′ Καραβίδας), Μαυρέλης, Μινάι, Βλαχάκης (62′ Στρέφι).

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ