Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, 2-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ

Έχοντας συντριπτική υπεροχή σ΄όλο τον αγώνα ο Άρης Πετρούπολης με δύο γκολ των Σαλαπάτα και Σιούτη νίκησε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 2-0 χάνοντας πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Αποτέλεσμα της νίκης του ήταν να τερματίσει στην 12η θέση με 32 βαθμούς, ενώ ο Θρίαμβος με 31 βαθμούς τερμάτισε 13ος.

Στο 5΄ ο Σιούτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρούμπα αλλά το χλιαρό του σουτ απέκρουσε ο τελευταίος, ενώ στο 7΄ ο Καραδήμας βρέθηκε και αυτός τετ α τετ με τον Ρούμπα αλλά το σουτ του είχε την ίδια τύχη. Στο 15΄δυνατή κεφαλιά του Καραδήμα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 18΄ το σουτ του Ζαχαράκη.  Στο 32΄ το σουτ του Ζαχαράκη τράνταξε την οριζόντια δοκό του Θριάμβου. Στο 35΄ ο Άρης κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σαλαπάτας κάνοντας το 0-1.. Στο 53΄ ο Σιούτης αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το 0-2.  Στο 55΄ το σουτ του Σαλαπάτα απέκρουσε με δυσκολία ο Ρούμπας

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ : Ρούμπας, Κουράτορας ( 57΄ Μαρινάκης ) , Μπόχτης, Μπανιάς, Τσιούλος, Κόρδας ( 70΄ Σιορέντας ), Δάρρας (46΄ Φωτσοτζόγλου ), Μπίκος ( 57΄ Χήτος ), Φούρλας, Τσαγιάννης, Μπάκας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : Αποστόλου, Λάπα, Ζαχαράκης ( 81΄ Κέσκος ) , Κάτσικας, Καρδάμης, Τασιούδης, Καραδήμας ( 46΄Νάστος ), Τρακόσης, Σιούτης ( 79΄ Χαλιμούρδας ), Σαλαπάτας ( 60΄Φιλίππου ) , Γκολφινόπουλος.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ