Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΠ. ΜΟΧΛΑΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μέσα σε μία εβδομάδα έπαιξε τρία δύσκολα παιχνίδια και παρά την κόπωση ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Εθνικού Αστέρα.

Ο Σπύρος Μόχλας που αντικατέστησε στον πάγκο τον τιμωρημένο Γιώργο Οικονομόπουλο μίλησε για τη 12η νίκη του Κένταυρου Βριλησσίων.

«Δεν ήταν εύκολη η νίκη. Είμασταν βέβαια καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς παίξαμε τρεις αγώνες σε επτά ημέρες και υπήρχε αρκετή κούραση. Είχαμε το ντέρμπι με τον Νεοπεντελικό το προηγούμενο Σαββάτο, μεσοβδόμαδα παίξαμε Κύπελλο με τον Ηλυσιακό και τώρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Αστέρα, που προερχόταν από ένα θετικό αποτέλεσμα με τα Μελίσσια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών μας είναι 22,8 χρονών και η ομάδα έχει πολύ καλή ποιότητα. Τα περισσότερα παιδιά είναι από την ακαδημία και γίνεται μια προσπάθεια από τον πρόεδρο του συλλόγου να προωθούνται τα δικά μας παιδιά. Η ομάδα μας παίζει ένα όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και βρισκόμαστε δίκαια σε αυτή τη θέση και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης εκτός έδρας. Αν περάσει κι αυτό αναίμακτα τότε νομίζω πως θα αποκτήσουμε μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ