Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΠ. ΜΟΧΛΑΣ: Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Με μόλις μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες ο Κένταυρος Βριλησσίων οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.

Άπαντες στον Κένταυρο Βρ. πέρυσι το καλοκαίρι ευχήθηκαν να επιστρέψουν στην Α΄ Κατηγορία το δυνατόν συντομότερο. Στηριζόμενος στα δικά του παιδιά, αθλητές που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδες ο Κένταυρος αυτή τη στιγμή φαντάζει το φαβορί για την άνοδο.

Βέβαια οι διοικούντες τον σύλλογο δεν επενδύουν μέσα στους δικούς τους παίκτες, αλλά και σε αξιόλογους συνεργάτες που μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών παικτών. Ένας από αυτούς είναι ο βοηθός προπονητή και γυμναστής της ομάδας Σπύρος Μόχλας. Κάτοχος διπλώματος UEFA B’, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ. Ξεκίνησε την προπονητική την περίοδο 2013-14 στις ακαδημίες του ΓΣ Αργυρούπολης και παρέμεινα εκεί μέχρι τη σεζόν 2017-18. Την περυσινή χρονιά εργάστηκε παράλληλα ως βοηθός προπονητή στον Φωστήρα Αθηνών στη Γ’ Εθνική. Φέτος στο πλευρό του Γιώργου Οικονομόπουλου προσπαθεί κι αυτός από την πλευρά του να βοηθήσει στην υπόθεση της ανόδου, αλλά και κυρίως στην εξέλιξη των παικτών που είναι το βασικό μέλημα των ανθρώπων του Κένταυρου.

Οι erasitexnes365.gr μίλησαν με τον Σπύρο Μόχλα για το πετυχημένο πλάνο

Ο Κένταυρος είναι μία ομάδα που το δυναμικό του κατά 990% απαρτίζεται από δικά του παιδιά. Αυτή είναι και η βασική φιλοσοφία του συλλόγου. Είναι μία ποιοτική ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ και θέλουν να επιστρέψουν στην Α΄ Κατηγορία και διαθέτουν το μέταλλο του πρωταθλητή. Μπορούν να κερδίζουν αγώνες ακόμη και αν η απόδοσή τους δεν κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Θεωρώ το μοντέλο που ακολουθείται στο Κένταυρο Βριλησσίων είναι αυτό που χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επενδύει στα δικά του παιδιά κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και φέτος με τις ίδιες δυνάμεις θα επιστρέψει με τους παίκτες του πιο ώριμους και πιο πλούσιους σε εμπειρίες ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας.

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ