Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΡΟΚΟ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση που ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα στον επιθετικό τομέα προχώρησε ο ΑΟ Ιλίου, που συμφώνησε με τον Μάρκο Ρόκο.
Ο σπουδαίος επιθετικός που θεωρείται ένας από τους πιό χαρισματικούς σκόρερς στα γήπεδα της Αθήνας συμφώνησε σε όλα με το σύλλογο και θα φοράει πλέον τη φανέλα της ομάδας. Εχει πλούσια καριέρα αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία σε Τράχωνες, Παλαιό Φάληρο, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Πετράλωνα, Χαραυγιακό, Πεύκη, Αστέρα Ζωγράφου, Θρίαμβο Αθηνών, Πανθησειακό.
Η απόκτηση του θεωρείται μεγάλη επιτυχία, αφού αποτελούσε διακαή πόθο αρκετών ομάδων. Τους λόγους που επέλεξε τον ΑΟ Ιλίου τους εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στο Nfstudiosports…
<< Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση, αλλά και η ζεστασιά που με περιέβαλλαν οι παίχτες της ομάδας από τις πρώτες στιγμές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΑΟ Ιλίου για τη συνέχεια της καριέρας μου. Ενοιωσα, όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο πως πρόκειται για ομάδα-οικογένεια, ενώ μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας σχετικά με το ποδόσφαιρο. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της>>.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ