Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΧΛΑΣ: ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Κένταυρο Βριλησσίων που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία και παράλληλα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ενας από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας είναι και ο Σπύρος Μόχλας, βοηθός του προπονητή Γιώργου Οικονομόπουλου, που χάρη στην αγαστή συνεργασία τους η ομάδα των Βριλησσίων πέτυχε το διπλό στόχο της.

Ο Σπύρος Μόχλας μίλησε στους erasitexnes365.gr και ας δούμε τι μας είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Η ομάδα μας ο Κένταυρος Βριλησσίων επέστρεψε στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου μετά από απουσία ενός έτους, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο ΕΠΣΑ και φτάνοντας στους «8» του Κυπέλλου Αθηνών.

Θα ήθελα να δώσω πολλά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να τους ευχαριστήσω για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον προπονητή κ. Οικονομόπουλο Γιώργο, το υπόλοιπο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μανίκα Μανώλη γιατί ήταν συνεχώς δίπλα μας και να τον συγχαρώ για την ομάδα πρότυπο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που έχει δημιουργήσει. >>

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ