Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ: ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣΤΑ

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η ιστορική Πέρα Κλουμπ, που σε ένα συναρπαστικό ματς νίκησε την ιδιαίτερα δυνατή Δάφνη Αθηνών και παρέμεινε στη μάχη της ανόδου.

Σημαντική συμβολή σε αυτή την πορεία έχει και ο Στάθης Πανακούλιας. Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος κόουτς, στην πρώτη του χρονιά σαν προπονητής δείχνει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς…

Οι Erasitexnes 365 μίλησαν με τον Στάθη Πανακούλια, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Εγινε ένα πολύ καλό ματς, και οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, με τον ενδιαφέρον να παραμένει μέχρι τη λήξη. Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν ίσως η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, και για αυτό η νίκη μας παίρνει μεγαλύτερη αξία.

Ειδικά στο 2ο μέρος κάναμε πολύ ώριμο παιχνίδι, και είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίτερα το ματς, κάτι που τελικά έστω και δύσκολα καταφέραμε.

Είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας η επιστροφή του πρώτου σκόρερ μας Γιουσέφ Μανσούρ και του αρχηγού μας Δημήτρη Σιάσσου, που προσδίδουν σημαντική ποιότητα στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο ματς με τη Δάφνη. Πλέον είμαστε πλήρεις, και αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς.

Για τη συνέχεια κοιτάζουμε κάθε ματς χωριστά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να βρούμε τον ρυθμό μας και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας, και ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ