Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

Με ένα ντεμαράζ νικών τις τελευταίες αγωνιστικές η Πέρα Κλουμπ κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση και να έχει έτσι τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ μέσω των αγώνων μπαράζ.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο, όπου η ιστορική ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ορφέα Αιγάλεω και θέλει μόνο νίκη. Αν τα καταφέρει, θα αντιμετωπίσει μετά από κλήρωση μια ομάδα από τους τρίτους των άλλων ομίλων για να διεκδικήσει την άνοδο.

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επιτυχίας ανήκει στον Στάθη Πανακούλια. Ο νεαρός φιλόδοξος και ιδιαίτερα ταλαντούχος τεχνικός κατάφερε στην πρώτη του χρονιά σαν προπονητής να οδηγήσει την Πέρα Κλουμπ στα μπαράζ, και είναι βέβαιο πως το όνομα του θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Ο Στάθης Πανακούλιας μίλησε στους Erasitexnes365 και ας δούμε τι μας είπε…

<< Μετά από μια χρονιά με πολλές ατυχίες και αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, καταφέραμε έστω και την τελευταία αγωνιστική και πετυχαίνοντας συνεχόμενες νίκες να μπούμε στα μπαράζ ανόδου. Πλέον είμαστε όλοι παρόντες και είμαστε πανέτοιμοι για το Σάββατο.

Θεωρώ πως με πολλή δουλειά μέσα στην εβδομάδα και με πίστη στο στόχο μας θα κάνουμε το Σάββατο το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η άνοδος.

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και πιστεύω πως θα δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, αφού τον τελευταίο καιρό είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. >>

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στους παίχτες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση..

<< ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Πρόσκληση σε όλους τους φίλους μας απευθύνει η Διοίκηση της ομάδας μας για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΕΑΚ Αιγάλεω στις 5:00 με αντίπαλο την ομάδα του Ορφέα που θα αναδείξει την ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση του ομίλου και στην συνέχεια θα διεκδικήσει την άνοδο σε νέο αγώνα μπαράζ.
Η ομάδα μας κατά γενική ομολογία έπαιξε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια κερδίζοντας τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.
Το Σάββατο η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πιάσει τόπο η μεγάλη τους προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και να πάνε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει.
Εμείς θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να τους συμπαρασταθούμε πάντα κόσμια και αθλητικά στον πιο σημαντικό αγώνα (μέχρι τον επόμενο).
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ – ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ…. >.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ