Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΙΑΝΑ- ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’ θα διεξαχθεί τελικά  το ματς της Διάνας Ηλιούπολης με τον Φωστήρα, παρά την πρόταση των φιλοξενουμένων να γίνει στο γήπεδο του Ταύρου, έτσι ώστε να κάνουν τη φιέστα για την άνοδο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διάνας….

<< Στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης, δηλαδή στην έδρα της Διάνα, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο και ιστορικό παιχνίδι της Διάνα με τον πρωταθλητή Φωστήρα Ταύρου.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις πέντε το απόγευμα και αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τους φίλους της Διάνα να δουν ένα από τα πιο μεγαλα παιχνίδια στην ιστορία του συλλόγου. Αποτελεί επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για τον Γιώργο Τσαμόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόλυτα επιτυχημένη φετινή τους παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, αυτό της πρώτης κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι η Διάνα Βρίσκεται σήμερα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς, ότι καλύτερο έχει να επιδείξει στην σαρανταπεντάχρονη ιστορία της.

Να τονίσουμε ότι επιθυμία του Φωστήρα Αθηνών ήταν ο αγώνας αυτός να φιλοξενηθεί στο δημοτικό γήπεδο του Ταύρου έτσι ώστε να γίνει η φιέστα του «φονέα των γιγάντων» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την άνοδο του στην τρίτη εθνική κατηγορία. >>

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ