Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ., 2-1 ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Με τον αέρα του πρωτοπόρου ο Κένταυρος Βρ. κατάφερε να νικήσει στις καθυστερήσεις τον Βύρωνα με 2-1.

 

Σε ένα άναρχο παιχνίδι οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις ευκαιρίες για τη νίκη. Ο Κένταυρος Βρ. Που δεν βρέθηκε στην καλύτερη του ημέρα πίεσε προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 5’ με τον Χαλκιόπουλο, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά για το γκολ που θα του «σφράγιζε» τη νίκη, καθώς τρεις φορές  οι παίκτες του σημάδεψαν τα δοκάρια. Ο Βύρωνας είχε και αυτός ευκαιρίες και μάλιστα μία από αυτή την μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε (ανατροπή από Τσίπουρα) και εκτέλεσε ο ίδιος (1-1).
Τελικά το νικητήριο γκολ (2-1) ήρθε στο 95΄με τον Skenderi και ο Κένταυρος Βρ. διατηρήσε τη διαφορά των τεσσάρων πόντων από τα δεύτερα Μελίσσια (1ος, 46 β., 14-4-1, 36-14 γκ.). Ο Βύρωνας βρίσκεται στη 9η θέση με 26 βαθμούς (8-2-9, 29-29 γκ.).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.:  Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Χαλκιόπουλος, Μπότσι, Τσσιπουράς, Ενση, Μανίκας, Κουλιούρης, Πιπεράς, Δαρακιούσκας, Θεοδωρίδης. ΑΝΑΠΛ.: Καλούτσας, Ρουφογαλάς, Skenderi, Μίνγκα, Μπότσας, Κουτσούβελης, Αλβανός

ΒΥΡΩΝΑΣ: Γκιουλής, Λοΐσιος, Καράμπας, Κοντονάσιος, Κυρμαζόγλου, Σταύρου, Ζαφείρης, Φαρμάκης, Πορταλιός, Τσαβαλιάς, Ασπιώτης. ΑΝΑΠΛ: Διακόνης, Δημητρούκας, Καινούργιος, Γαλαίος, Ντζιώρας, Χαγιάς, Τσατσούλης.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ