Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΟ ΧΑΚΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν ξέρουμε τι χρώμα φανέλας θα φοράει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Νίκος Βλαχόπουλος, ξέρουμε όμως τι χρώμα θα φοράει τους επόμενους μήνες. Και αυτό είναι το χακί…

Ο δεξιός μπακ-χαφ της Αγίας Ελεούσας κλήθηκε να υπηρετήσει τη μαμά-πατρίδα, και με μια πολύ όμορφη ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε φέτος. Ας τη δούμε…

<< Το πρωτάθλημα μπορεί να θέλει μια αγωνιστική ακόμα για να ολοκληρωθεί όμως για εμένα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι λόγω της στρατιωτικής μου θητείας.

Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλη την οικογένεια της Αγίας Ελεούσας. Πρώτα απ’ όλα όλο το προπονητικό επιτελείο τον προπονητή μου Τάκη Γιαννόπουλο που εκτός από την ιστορία που έχει στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι και ένας φανταστικός άνθρωπος. Επίσης τον κύριο Κωνσταντινίδη έναν άνθρωπο με τη δική του μεγάλη ιστορία σαν ποδόσφαιριστής στην Αγία Ελεούσα και πλέον σαν βοηθός προπονητή είναι πάντα εκεί για εμάς να μας βοηθά σε κάθε τομέα που αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ξοδεύοντας πολλές ώρες για να μας βοηθήσει. Τον γυμναστή μας τον Παναγιώτη που έκανε κάθε εβδομάδα τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Σαββατοκύριακο. Τον κύριο Καρατζά που ήταν σε κάθε προπόνηση εκεί για να δει αν χρειαζόμαστε κάτι.

Τους συμπαίκτες μου που με ανέχτηκαν όλη την χρονιά με τα καλά μου και τα κακα μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον γιατί ολοι ήταν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερες προσωπικότητες ο καθένας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο καθώς η συμφωνία που είχαμε κάνει τηρήθηκε μέχρι τελευταίο ευρώ και περισσότερα από τα συμφωνηθέντα πράγμα πολύ σπάνιο στο χώρο και του ερασιτεχνικού αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας καθώς από την πρώτη στιγμή έδειξαν με την στάση τους και την παρουσία τους το ιδιαίτερο βάρος φανέλας και ιστορίας που κουβαλάει αυτή η ομάδα. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε κατ ευχήν με το στρατό , να μπορώ και εγώ να είμαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της ομάδας και να συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε το μέλλον.

Σας ευχαριστώ για όλα….

Με εκτίμηση Νίκος Βλαχοπουλος >>

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ