Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Γ.Γ.Α Η ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Λίγο πριν φύγει το 2020, η διοίκηση της ΑΕ Μεταμόρφωσης προχώρησε στην εγγραφή της στο μητρώο αθλητικών φορέων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Η διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Α.Ε. Μεταμόρφωσης ενημερώνει τους φίλους και τα μέλης της ότι στις αρχές Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η εγγραφή του σωματείου στο μητρώο αθλητικών φορέων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί την επίσημη καταγραφή των αθλητικών ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων με προϋπόθεση την απόφαση χορήγησης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο άθλημα του ποδοσφαίρου την οποία ο σύλλογος μας κατέχει εδώ και 12 χρόνια, δηλαδή από 11 Ιανουαρίου 2008. (αριθμός απόφασης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 1113).

Σημαντικό να τονίσουμε ότι μέχρι και 31 Μαΐου 2020 το σωματείο μας ανήκε στα 11 σωματεία της Αθήνας που έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του ποδοσφαίρου και το μοναδικό σωματείο της πόλης μας.

Σύμφωα με τελευταία στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής (Τμήμα Αθλητικών σωματείων – 14 Δεκέμβριος 2020) το σωματείο μας σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στα 11 αθλητικά σωματεία της Αθήνας που διαθέτουν ειδική αναγνώριση στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Επίσης, 24 αθλητικά σωματεία της Αθήνας κατέχουν σήμερα βεβαίωση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Το άμεσο αποτέλεσμα της επιτυχημένης εγγραμής στο μητρώο αθλητικών σωματείων δηλώνει την άψογη, νομότυπη, λειτουργία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούμε την πρώτη και ιστορικότερη ομάδα στην πόλη μας. Ενα στολίδι του Δήμου μας.

Τέλος, κρίνουμε σκόπιμο να αναρωτηθούμε και να διερευνήσουμε τη νομιμότητα παραχώρησης αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων διαχρονικά και πάντα εις βάρος της ΑΕΜ σε σωματεία που δεν διέθεταν αθλητική αναγνώριση.

Εμείς ως διοίκηση της ΑΕΜ απαντάμε πάντα με πράξεις και έργα».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ