Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ, 7-2 ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (VIDEO)

Εύκολο απόγευμα για τον  Δούκα που επικράτησε με 7-2 της αξιόμαχης Σαλαμίνας.

Λιγότερο από ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους  να πάρουν διαφορά τριών γκολ. Στο 6′ ο Αγγελίνας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 8′ ο Μάλοβιτς έκανε το 2-0. Ο Κονδυλάτος στο 9′ έδωσε έναν αέρα τριών γκολ (3-0) για τους γηπεδούχους.

Η Σαλαμίαν αντέδρασε και στο 10′ με τον Αλαίσκα έκανε το 3-1. Αυτό όμως δεν αρκούσε για να ξαναβάλει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αγγελίνας έκανε το 4-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Εξίσου δυνατό ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος του Δούκα που πέτυχε αλλά τρία γκολ με τον Μάλοβιτς (24′), Συκαρά (25′) και Καραβίδα (29′). Το μόνο που κατάφεραν οι νησιώτες είναι να μειώσουν στο 39′ με τον Νάννο κάνοντας το 7-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάντου, Πισιμίσης.

ΔΟΥΚΑΣ: Ζέρβας, Κονδυλάτος, Καραβίδας, Αγγελίνας, Μάντης, Ξανθός, Μικέλης, Κωνσταντίνου, Συκαράς, Τσιακαλάκης, Belkeraoui, Μάλοβιτς, Μαρινάκης, Πάνου.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Γεωργαντόπουλος, Καραγκιόχτζης, Ελευσινιώτης, Τσικλίλαρος, Αλαίσκας, Παυλόπουλος, Κύριος,Νάννος, Δρίβας, Μπουρνέλος, Σωτηρίου, Μούστα, Καρνέσης

More in FUTSAL