Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ

Σε μια σημαντική κίνηση που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στη νευραλγική θέση του γκολκίπερ προχώρησε ο Ορφέας Αιγάλεω, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Μανώλικα.

Ο εξαιρετικός γκολκίπερ αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Χα’ι’δαρίου, ενώ έχει σημαντική θητεία σε αρκετές ομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< Στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε την ομάδα για τον δεύτερο γύρο ξεκινάμε τις κινήσεις μας με τον καλύτερο τρόπο,με τον Μανώλικα που θεωρούμε πως με την εμπειρία του θα βοηθήσει τόσο παιχτικά οσο και ψυχολογικά και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας για να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Ο Μανώλικας προέρχεται από τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας της Αθήνας αφού αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του Θρίαμβου Χα’ι’δαρίου, Ειμαστε χαρούμενοι που γυρίζει πίσω στην πόλη του,το Αιγάλεω για τα χρώματα του Ορφέα.

Η έλευση του είναι το έναυσμα να έρθουν και κάποια ακόμη παιδιά στην ομάδα που ήδη έχουμε κάνει συζητήσεις ώστε να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί στον δεύτερο γύρο.

Να του ευχηθούμε υγεία και καλή σεζόν….>>

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ