Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε δύο ακόμη ενισχύσεις (μία για εντός και μία για εκτός έδρας) προχώρησε η ομάδα του Ρεθύμνου, καθώς ανακοίνωσε τον Νίκο Χριστοδούλου και τον Παναγιώτη Ασημάκη.

Η ομάδα του Ρεθύμνου που θα αγωνιστεί φέτος στην Futsal SuperLeague, θέλει να εμφανιστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει τα υπόλοιπα σωματεία τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Με το ματς με το Νέο Ικόνιο να παίρνει παράταση, έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί με παραπάνω παίκτες ενόψει της αναμέτρησης.

Ο 19χρονος Νίκος Χριστοδούλου με εμπειρία στο κλασσικό ποδόσφαιρο, θα αποτελεί μέρος της νεοφώτιστης ομάδας για τα ματς που θα λάβουν μέρος σε Κρητικό έδαφος.

Ο Παναγιώτης Ασημάκης αποκτήθηκε από την Elite και θα αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα στα εκτός έδρας ματς, στην Αθήνα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To Rethymno Futsal, ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Χριστοδουλου Νικόλαου για το Ρέθυμνο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πήγασο Αγίας Άννας στο κλασσικό ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και του Ασημάκη Παναγιώτη από την ELLITE στη θέση του Τερματοφύλακα ο οποίος θα αγωνίζεται κυρίως στην Αθήνα !!»

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

More in FUTSAL