Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ

Σε μια ακόμη μεταγραφή-επιστροφή προχώρησε η διοίκηση του Α.Ο. Νέου Ικονίου, καθώς απέκτησε τον άλλοτε δικό της Δημήτρη Μαυραντώνη.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μετά από απαίτηση του Κώστα Καρασάββα, ο οποίος φαίνεται να τον εμπιστεύεται για τη νέα χρονιά.

Ο Μαυραντώνης εκτελεί αυτή τη στιγμή τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο (όπου και συναντήθηκε με τον Καρασάββα) και αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανέναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μαυραντωνη. Η επιστροφή του Μαυραντώνη στις υποχρεώσεις της ομάδας πραγματοποιείται ύστερα από προσωπική επαφή του κόουτς Καρασάββα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ολιγοήμερες διακοπές του στον τόπο καταγωγής του, τη Ρόδο εκεί όπου ο Μαυραντώνης υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του. Έτσι αναλύθηκε το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Η διοίκηση της ομάδας μας εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στον Δημήτρη καθώς και ότι τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας.»

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

More in FUTSAL