Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΝΑΔΗ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Με τον Νίκο Κουνάδη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα περίοδο ο ΠΑΟ Καματερού, στην επιστροφή του στην Α’ κατηγορία.

Κάτι που βέβαια ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, αφού έδειξε σπουδαία δείγματα δουλειάς και η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας τους στόχους της.

Ο Νίκος Κουνάδης δήλωσε τα εξής:

«Οι λόγοι που ανανέωσα έχουν να κάνουν με την ομάδα. Έχει συνέχεια το Καματερό αφού δεν πρέπει να μείνουμε στην άνοδο. Θέλω να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά θεωρώ ότι έχουμε παραπάνω ταβάνι και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, το κλίμα είναι οικογενειακό, υπάρχει ταύτιση απόψεων και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε πολλά να δείξουμε σαν Καματερό και στην Α’ ΕΠΣΑ.

Περίπου στις αρχές Αυγούστου θα πατήσουμε γήπεδο. Τώρα αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην διαδικασία του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Κοιτάμε όσοι μείνουν να βοηθήσουν αλλά γενικά δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές αφού θα αποκτήσουμε δυο με τρεις παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Θα κινηθούμε στην αγορά για να αποκτήσουμε παίκτες που αγωνίζονται στον άξονα ενώ έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ