Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΙΛΙΣΣΙΑ 2004 Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Με τον Αργύρη Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία θα πορευτούν και τη νέα περίοδο τα Ιλίσσια 2004, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, το έργο του ιανότατου κόουτς εκτιμήθηκε από τον Παντελή Ξενιτίδη και τη διοίκηση της ομάδας, αφού παρέλαβε την ομάδα την 6η αγωνιστική που είχε 0 βαθμούς και τελικά έχασε την παραμονή στις λεπτομέρειες, φτάνοντας τους 31 βαθμούς.

Ο Αργύρης Παπακώστας μίλησε στους Erasitexnes365 και ας δούμε τι μας είπε…

<< Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογενεια Ξενιτίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας ανανεώσαμε για άλλον ένα χρόνο τη συνεργασία μας με στόχο την άμεση επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία.

Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Θα φύγουν αρκετοί παίχτες και θα πάρουμε παίχτες έμπειρους από τις παραπάνω κατηγορίες για να επιστρέψουμε όπως είπα άμεσα στη δεύτερη κατηγορία. .. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ο γυμναστής ο προπονητής τερματοφυλάκων, η έναρξη της προετοιμασίας και οι πρώτες μεταγραφές. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ