Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ

Με τον Στάθη Πανακούλια στον πάγκο θα πορευτεί και τη νέα περίοδο η Πέρα Κλουμπ, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια.

Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θοδωρή Παυλόπουλο και ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του. Στον πρώτο μόλις χρόνο της καριέρας του ο Στάθης Πανακούλιας οδήγησε την ιστορική ομάδα σε μια καταπληκτική πορεία, φτάνοντας την μια ανάσα από την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Ο Στάθης Πανακούλιας μίλησε στους Erasitexnes 365 και ας δούμε τι μας είπε…

<< Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κύριο Θοδωρή Παυλόπουλο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους, και πλέον όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την επίτευξη του στόχου μας.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού. Πέρυσι πληρώσαμε τις απουσίες λόγω τραυματισμών 5 βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά φ’ετος θα είμαστε πιό έμπειροι, και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση, να επιτύχουμε τον στόχο της ανόδου. Θεωρώ πως μέσα από τη σκληρή δουλει΄’α θα τα καταφέρουμε.

Ξεκινάμε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με αρχικό στόχο να παραμείνει ο βασικός κορμός, και στη συνέχεια θα καλύψουμε όσα κενά διαπιστωθούν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ