Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ

Μαζί θα πορευτούν και τη νέα περίοδο ο Αρη Καλαμακίου και ο κόουτς Θανάσης Ζαμπούρας, με τις δύο πλευρές δίνουν τα χέρια.

Η θητεία του σπουδαίου κόουτς κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη από τη διοίκηση Σφυρίδη, αφού ο Αρης κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Ετσι, καλείται να οδηγήσει την ομάδα και τη νέα περίοδο.

Ο Θανάσης Ζαμπούρας δήλωσε τα εξής…

<< Χθες έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Σφυρίδη και έπειτα από συζήτηση που είχαμε, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και τη νέα περίοδο.Από τη στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασία μας είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς, και έτσι χαίρομαι που θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα περίοδο.

Ο στόχος μας θα είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και όχι ο πρωταθλητισμός. Η ομάδα έχει στόχο να κρατήσει σχεδόν όλο τον βασικό κορμό, και από εκεί και μετά θα γίνουν προσθήκες όπου κριθεί απαραίτητο. Ο προγραμματισμός μας είναι έτοιμος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον υλοποιήσουμε. Ο πρόεδρος κύριος Σφυρίδης και όλο το ΔΣ έχουν πλάνο και δεν θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα-φωτοβολίδα, αλλά μια ομάδα νορμάλ με πλάνο, που κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερη. >>

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ