Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Πολυμέρη και τους συνεργάτες του Νίκο Πήττα και Στάθη Δούπκαρη ανακοίνωσε η διοίκηση του ΓΣ Καισαριανής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< Η διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας Μαρίνο Πολυμέρη και το μόνιμο επιτελείο του Νίκο Πήττα και Στάθη Δούπκαρη.
Ευχόμαστε στον κόουτς καλή σεζόν και ευχόμαστε τέτοια εποχή να σχεδιάζουμε την ομάδα της Β Αθηνών και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. >>
Από την μεριά του ο κοουτς Μαρίνος Πολυμέρης δήλωσε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της πόλης μου, την ομάδα που ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα.

Από τώρα κιόλας ξεκινάμε δουλειά και το χτίσιμο της ομάδας της περιόδου 2019-2020 που θα στηριχτεί στα παιδιά που έκαναν  τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο από τότε που ανάλαβε η τωρινή διοίκηση και εγώ με τους συνεργάτες μου, καθώς και σε κάποιες ποιοτικές προσθήκες που θα καλύψουν τα κενά που διέκρινα ότι έχουμε.
Από την μεριά θέτω από την αρχή τον πήχη ψηλά στοχεύοντας στην άνοδο στη Β κατηγορία καθώς η θέση του ΓΣ Καισαριανής δεν είναι στην Γ Αθηνών >>.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ