Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Συνεχίζουν μαζί!

Γιώργος Τσεβάς και Διονύσης Κάτζος έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν στον Νεοπεντελικό.

Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας των Βορείων Προαστίων στα γραφεία του συλλόγου, για τρίτη φορά και αφού ξεκαθάρισαν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που είχαν απομείνει από τις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους, ήρθαν τελικά σε συμφωνία! Ετσι, ο κ. Κάτζος θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλε» και την επόμενη χρονιά, έχοντας στο πλάι του τον πολύ καλό του συνεργάτη, Μάνο Χωριανόπουλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους «erasitexnes365.gr» ο πολύπειρος τεχνικός αρκέστηκε να πει: «Ολα πήγαν καλά. Συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο και θα πορευτούμε και την επόμενη περίοδο με νέα παιδιά. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος μας». Οι επόμενες κινήσεις για τον Νεοπεντελικό αφορούν το ρόστερ με τις ανανεώσεις, τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Νεοπεντελικού αναφέρει:

«Ο Νεοπεντελικός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Διονύση Κάτζο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νεοπεντελικός υπό τις οδηγίες του Διονύση Κάτζου κατάφερε να επιτύχει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, αποδίδοντας άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο, προϊόν της συστηματικής και επιστημονικής προσέγγισης της προπόνησης του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν επίσης, η ευκαιρία που δόθηκε σε δύο ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας να αγωνιστούν σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, γεγονός που αποτελούσε ανέκαθεν στόχο της διοίκησης του συλλόγου.

Από σήμερα ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν στην οποία ο Νεοπεντελικός θα παρουσιαστεί εξίσου δυνατός και ανταγωνιστικός».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ