Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ’Ι’ΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑ’Ι’ΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Καλα’ι’τζίδη και τον βοηθό του Αντώνη Αθανασόπουλο ανακοίνωσε η διοίκηση της Αθηνα’ί’δας.

Ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Παναγιώτη Καλα’ι’τζίδη, και αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα συμφώνησαν να πορευτο΄υν μαζί και τη νέα περίοδο.

Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου αναγνώρισε έτσι την προσφορά των δύο προπονητών, αφού επί των ημερών τους το καμάρι της Κυψέλης έκανε εκπληκτική πορεία, και από εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό, έφτασε μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< H ΔIOIKHΣH TOY A.O AΘHNAIΣ ANAKOINΩNEI THN ANANEΩΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ ME TON ΠANAΓIΩTH KAΛAITZIΔH KAI TON ANTΩNH AΘANAΣOΠOYΛO.
H AΘHNAIΔA EKTIMΩNTAΣ THN EΞAIPETIKH ΠOPEIA THΣ OMAΔOΣ ΘA EMΠIΣTEYΘEI KAI THN NEA XPONIA TOYΣ ΔYO EΠITYXHMENOYΣ ΠPOΠONHTEΣ ME TOYΣ OΠOIOYΣ H AΘHNAIΔA EKANE MIA EΞAIPETIKH ΠOPEIA.
>>

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑ’Ι’ΤΖΙΔΗΣ: Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε

Οι Erasitexnes 365 επικοινώνησαν με τον Παναγιώτη Καλα’ι’τζίδη, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Αθηναΐδας και προσωπικά τους κυρίους Κινδιλιδη Αλέξανδρο και Σέργη Βλάσση για την εμπιστοσύνη τους ως προς το πρόσωπο μου.

Ευελπιστώ μαζί με τον άμεσο συνεργάτη μου Αντώνη Αθανασόπουλο να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την προηγούμενη χρονιά και να καταφέρουμε να εδραιώσουμε την ομάδα της Αθηνα’ι’δας σε μεγαλύτερες κατηγορίες. >>

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ