Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Τ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ

Με τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς θέλουν να “ισοφαρίσουν” στην Αγία Ελεούσα την γκέλα με την Ανθούπολη, για να παραμείνουν συνεπείς στους στόχους τους.

Ο προπονητής της ομάδα Τάκης Γιαννόπουλος θεωρεί πως η ήττα αυτή τους κράτησε λίγο πίσω αλλά όλα διορθώνονται.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

“Το ματς με την Ανθούπολη το θέλαμε πολύ. Για 70′ το είχαμε στα χέρια μας καθώς είχαμε προηγηθεί στο σκορ κι όλα έδειχναν ότι το ελέγχαμε.

Ξαφνικά ένα αψυχολόγητο πέναλτι μας κόστισε και την αποβολή του και την ισοφάριση. Εκεί ήρθε κι η κατάρρευση των υπολοίπων και έγινε το 2-1.

Στη συνέχεια, ενώ ανοιχτήκαμε για την ισοφάριση δεχτήκαμε και το 3ο γκολ. Μπορεί να μας κρατάει λίγο πίσω αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ο πρώτος γύρος δεν έχει τελειώσει ακόμη. Απομένουν ακόμα τρία ματς και πρέπει να τα πάρουμε και τα τρία αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς στο στόχο που έχουμε θέσει.

Μας περιμένει ένα ματς παγίδα απέναντι στον Θρίαμβο, μια ομάδα που ανασυγκροτείται και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε εμείς οι χαμένοι απ’ αυτό το ματς

Οφείλουμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω, περιμένουμε να επανέλθουν τραυματίες και τιμωρημένοι και να αρχίσουμε να δείχνουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο αρχής γενομένης απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ