Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Τ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ Η ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Πεύκη από την Πετρούπολη και παρότι ισοφάρισε στο 87’ ο προπονητής της Τόλης Μιχαλόπουλος δήλωσε ότι η γεύση είναι γλυκόπικρη.

«Εμείς αργήσαμε να βρούμε το γήπεδο και στην ουσία κάναμε λίγη προθέρμανση. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας εμείς πνευματικά  βρισκόμασταν ακόμη μέσα στο… πούλμαν. Το παιχνίδι ξεκίνησε υπέρ του αντιπάλου και ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς.  Μου άρεσε πάρα πολύ η αντίδραση που είχαμε, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν σίγουροι για την ισοφάριση. Δεν προλάβαμε την ανατροπή. Οπισθοχώρησε ο αντίπαλος μας έδωσε χώρο και στο τέλος μας έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση γιατί δεν προλάβαμε. Το θετικό είναι ότι αγωνιστήκαμε με πολλά νέα παιδιά και έδειξαν ότι μπορούν να το υποστηρίξουν, απέναντι σε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα».

Σε σχόλιο που έκανε στην σελίδα της ομάδας στο facebook ο προπονητής της Πεύκης τόνισε ότι αισθάνεται υπερήφανος για τους «μπέμπηδες» του.

«Μετά από πολλές προσπάθειες και τεράστιο αγώνα όλων, σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για τους “μπέμπηδες” μας. Δουλεύουν σκληρά, με τρομερό ζήλο, για να βελτιώνονται καθημερινά και να μαθαίνουν καινούργια πράγματα αποκτώντας ποδοσφαιρική παιδεία. Έχουμε καταφέρει να κοιτάμε στα “μάτια” τον κάθε αντίπαλο εντός και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και στην δουλειά σ’ όλα τα τμήματα των ακαδημιών και φυσικά της πρώτης  ομάδας. Όραμα μας είναι στο μέλλον αυτό το μ.ο. ηλικίας να γίνει και μικρότερο και να μπορέσουμε να καμαρώσουμε κάποιους ή όλους κάποια στιγμή στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και όχι μόνο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με ταπεινότητα και προσήλωση στον στόχο».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ