Ακολουθήστε μας

EΠΣΑ VIDEO

Τα highlights του αγώνα ΑΕ Χαλανδρίου – Ιωνικός Κ17 (0-1, video)

Ένα γκολ του Τουλγέρογλου στο 24ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ιωνικό Κ17 επί της ΑΕ Χαλανδρίου. Πιο έτοιμη η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας σε σχέση με αυτήν του Νώντα Κουτρομάνου που έπαιξε το πρώτο της.

Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι Νικαιώτες. Το “συγκρότημα” του κ. Τσιμπάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με pressing ψηλά, ανάγκασαν τους αμυντικούς της ΑΕ Χαλανδρίου να υποπέσουν σε λάθη. Ένα εξ αυτών ήρθε στο 24′ όταν η μπάλα χάθηκε στη μεσαία γραμμή και με γρήγορη αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Τουλγέρογλου, ο οποίος από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Κάτι οι αλλαγές των δύο προπονητών, κάτι που ακόμα δεν έχουν δέσει μεταξύ τους οι “νέοι με τους παλιούς” της ΑΕ Χαλανδρίου δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα κι έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ν. Κουτρομάνος): Μητσόπουλος, Φουκούλης, Κουρινός, Ντζαβίδας, Ζαμάνης, Μπουραζάς, Κανελλόπουλος, Γεωργουδάκης, Παπαμανώλης, Αλεξανδράκης, Κατσιούλης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Κατσιούλης Φ., Καρδάμης, Τσιρβούλης Μ., Γεροντάκης, Λουζής, Τουμαράς Στ., Μητσόπουλος, Σπανός, Φελέκης, Φωτούχος, Φλέγκας, Καλιαμπάκας.

ΙΩΝΙΚΟΣ Κ17 (Α. Τσιμπάκης): Χατζαντριάν, Λεσάι, Χριστοδούλου, Σπανός, Καραμπάγιας, Κικίδης, Τσινάρης, Μούσας, Τουλγέρογλου, Φαλάδος, Διαμαντόπουλος.

More in EΠΣΑ VIDEO